Madad

 

dear ppl,

i just have to tell u guys walaupun aku malu-malu...eheemm. i have just been nominated to be one of the MODELS for a charity fashion show organised by the medical student body. I just have to agree and i'm IT. Dahlah tu, it's a big event with some 1,000 ppl attending, masalahnya aku malu :)) sabarjelah................

ucapan raya...

selamat hari raya and maaf zahir batin sampai ke hujung kaki sebab aku selalu bagi SHOCK mail....but alas, more will come for the coming year, just have to maaf lagi lah raya tahun depan. terima kasihlah kerana mengforwardkan e-mail eurothrash club kat aku. Aku terharu.

ps - hantu lolo datang kat kau baru kau tau. Just imagine two flying WATER melons flying after u....my god...

 

Azwan Hamzah
   

masalahnya chamat kau kat hujung johor yang lain.kitaorg kat hujung yang lain.tu yang susah tu.

Mpro
   

alamak.... arai hantar email...... woi gemuk, kueh pau ko dah makan dah

hang raya kat mana kandaq?

Kandaq
   

Jom main/tengok bola!!

Details adalah seperti di bawah:

After maintaining our unbeaten run by winning the two previous matches, our batch's Footie team is looking for another victim.

Details adalah seperti di bawah:

Venue : Padang PULAPOL, Jln Gurney, KL

Date : 6th January 2001

Kick off : 8.00 PM

Sape nak main bola or just nak melepak sambil memberi sokongan silalah datang.. boleh hilangkan lemak Raya sikit.. tak main pun takpe.. Maybe lepas bola boleh makan2 sempena 6th January.

For further details call:

Kandaq 017 8731911

Ajaq 019 3765910

Balat 017 3922567

ps. maybe kena bayar around RM7++ sebab sewa padang RM150..so lagi ramai lagi murah laa..

Jures
   

selamat hari raya maaf zahir batin.

sape duduk area sekitar KL, selangor, silalah jemput ke rumah, kalau sudi lah ;) heheh. anyway ikram, dah tukar email add engkau. mulai sekarang aku dah add si syed moto jadi moderator, so kalau ada request nak tukar email add ke, nak tambah user baru ke, sila rujuk pada dia. Kalau nak delete user atau ban je baru sound aku. Memandangkan aku sekarang sibuk ngan urusan lain, dan tak dapat nak check egroups ni sekerap dulu.Akhir kata, selamat hari raya dan maaf zahir batin yek.

p.s - wei abon, bak mai no phone..mana tau kot kot aku nak melawat raya kat rumah korang ke :)

Fadli
   

3 hari aku tak check email penuh ngan email korang je... by the way, mana address website koleq rough ?...kau tak bagi penuh aku nak access pun tak tau... ko jangan risau, aku tak de komen..in fact perkataan 'Hangat'; tu TAK terlintas langsung kat kepala otak.. knowing kau, sure SIAP gila website ni nanti...:) oklah gotta go now..byeeeee

bawak mengucap Madad....assabru minal Iman... by the way, Madad tak de duit ???...impossible.... kau kan kaya....savings kat Switzerland tu bawak keluar je lah.. tak yah simpan simpan...

Chamat
   

>> Homepage tu tak de satu artikel pun from org lain - where are these ppl yg 'kununnya' dulu terror English/Malay/Japanese/French?

Arab tak mau ke? Kau kan buat arab dulu, tayang la 'skill'.

Chamat.

Mpro
   

hi abon..... ko buat ape sekarang..... lama sial aku tak jumpe ko..... belanje ek...

Abon
   

apo kono ko jang. hantar email kat aku. gilo ko. dah takleh nak call aku lagi ke. slamba tak ajak aku pi melaka. ajak epit sorang aje. turun sini call aku. jangan dok berkepit ngan epit aje. now dah ada pot baru

 


[Back to koleq9094.com]
   Last update: 17th February 2001
   Email webmaster: ooiguankok@yahoo.com   
 
Terms & Conditions Webmaster Copyright koleq9094.com 2000